SON DAKİKA



Haber > Magazin > Biricik’ten gönülleri fetheden hareket!

Biricik’ten gönülleri fetheden hareket!

02 Mayıs 2021 Pazar - 12:21




Kanal D’de ekrana gelen Camdaki Kız ve Netflix’te yayınlanan Fatma’daki performansıyla adından söz ettiren Burcu Biricik, anlamlı hareketiyle takdir topladı.





Son zamanlarda Camdaki Kız ve Fatma dizilerindeki performansıyla adından söz ettiren Burcu Biricik, anlamlı bir harekete imza atarak gönülleri fethetti.

“EN GÜZEL HEDİYE BU OLACAKTIR…”

4 Mayıs'ta 31 yaşına girecek oyuncu, doğum gününde hediye yerine bağış istedi. Biricik, takipçilerinden Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı'na (TODEV) yardım çağrısı yaptı. Instagram'dan paylaşım yapan Biricik, "Canlarım eşim dostlarım sevenlerim sevmeyenlerim. Malum doğum günüm geliyor belki içinizden bir hediye almak gerekirse diye bunu da şöyle şuraya bırakıyorum. Rol gereği olsa da kısa bir zaman için otizmli bir annenin ne zorluklar yaşadığını ne çaresiz durumlara düştüğünü gördüm, yaşadım ve hissettim. Küçük büyük fark etmez benim için en güzel hediye bu olacaktır. Şimdiden teşekkürler" ifadelerini kullandı.

 

 

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap