SON DAKİKA



Haber > Magazin > Birbirlerini öpücüklere boğdular!

Birbirlerini öpücüklere boğdular!

20 Haziran 2022 Pazartesi - 09:45




'Hayaller ve Hayatlar' dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Yasemin Allen ve Tolga Güleç'in keyfi yerinde. Çiçeği burnunda sevgililer önceki gün Bodrum'da objektiflere takıldı. Güleç ve Allen birbirlerini öpücüklere boğdu.





Yasemin Allen, üç yıllık sevgilisi Jonny Grant ile ilişkisini 2020'de noktalamıştı. Ünlü oyuncu, bu kararı Grant ile hem pandemi nedeniyle görüşemediği hem de işine konsantre olmak için almıştı. 'Strike Back' adlı Amerikan dizisinde iki sezon başrolde yer alan oyuncu, rolü bitince Londra’dan İstanbul’a dönmüştü.'Hatırla Sevgili', 'Kırık Kanatlar', 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Poyraz Karayel' ve 'Masumiyet' gibi dizilerde rol alan Tolga Güleç, 2013 yılında nikâh masasına oturduğu meslektaşı Yeliz Şar'dan 2017'de boşanmıştı. Yasemin Allen ve Tolga Güleç birbirlerini öpücüklere boğdu

Ünlü Yasemin Allen ve kendisi gibi oyuncu olan Tolga Güleç, iki ay önce aşklarını ilan etmişti. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, "Çok yeni başladı ilişkimiz, çok mutluyuz. Dünya güzeli bir insan olduğu için nazar değsin istemem" demişti. ​​​​​​​YALAN SÖYLEMİŞ OLURUM

"YALAN SÖYLEMİŞ OLURUM" 

Allen, basın mensuplarının “Yaklaşık iki aydır çıkıyorsunuz galiba” şeklindeki yorumuna, “Gün tutmuyoruz diyeceğim ama yalan söylemiş olurum, tutuyoruz. Çok teşekkürler" karşılığını vermişti.


OYUNCU ÇİFTTEN İLK KARE

32 yaşındaki oyuncunun sürpriz beraberliği açıklamasının ardından ikiliden ilk fotoğraf gelmişti. Ünlü çiftin bu karesi sosyal medyada çok konuşulmuştu. Tüm bunların ardından aşklarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ikilinin ilişkilerini sonlandırdıkları ileri sürülmüştü. Çiftin fikir ayrılıkları yaşadıkları iddia edilmişti.


​​​​​​​AYRILIK İDDİALARINA FOTOĞRAFLI YANIT

AYRILIK İDDİALARINA FOTOĞRAFLI YANIT 

Ancak oyuncu çift, Instagram'dan yayınladıkları gönderi ile haklarında çıkan dedikoduları yalanlamıştı. Allen, sevgilisiyle birlikte verdikleri pozu sosyal medya hesabından yayınlayarak, "Her şey yolunda" mesajı vermişti. ​​​​​​​YASEMİN AŞKA GELDİ

YASEMİN AŞKA GELDİ 

Milliyet'ten Kamil Sümer'in haberine göre; Mutlu birliktelikleri devam eden Yasemin Allen (32) ile sevgilisi Tolga Güleç (40) birlikte bir davete katıldı. Çift, gecede birlikte objektif karşısına geçti. Yasemin Kay Allen, sevgilisiyle verdiği bu pozu sosyal medya hesabından, "Seni sevmek ne muhteşem bir şey!" notuyla paylaştı. İkilinin neşeli halleri dikkatlerden kaçmazken, ünlü oyuncunun gönderisine beğeni yağdı.

 

ÇİÇEĞİ BURNUNDA SEVGİLİLER BODRUM'DA


Çiçeği burnunda sevgililer önceki gün Bodrum Kaya Palazzo Otel'de görüntülendi. Gün boyu odalarında kalıp denize girmeyi tercih etmeyen sevgililer bir ara yemek için indikleri restaurant çıkışı objektiflere yansıdı.

ÖPÜCÜKLERE BOĞDULAR

Aşka gelen Güleç ve Allen birbirlerini öpücüklere boğdu. Önce Allen Güleç'e sarılarak dudağından öptü, sonra Güleç sevgilisini boynundan öptü. Güleç yaptığı komik hareketlerle de sevgilisi Yasemin Allen'i güldürdü. ​​​​​

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap