SON DAKİKA



Haber > Magazin > Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum!

Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum!

06 Ocak 2024 Cumartesi - 12:12




Nişantaşı'nda görüntülenen Burcu Biricik, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.'Camdaki Kız' dizisinde oynadığı 'Nalan' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik, muhabirlerin yeni projelerle ilgili sorusuna yanıt verdi.





Kanal D'de üç sezon ekrana gelen ve reyting rekorları kıran Camdaki Kız'da başrolde yer alan Biricik, geçtiğimiz günlerde galada görüntülenmişti.

"HAYATIMI YAVAŞLATTIĞIM DÖNEMDEYİM"

Biricik, "Hayatımı yavaşlattığım dönemdeyim. Dinleniyorum ve senaryo okuyorum. Arkadaşlarımı ziyaret ediyorum, bu şekilde oyunlarına gidiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"ÇOK SEVERİM BİRKAN'I"

Burcu Biricik, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Caddede yürüdüğü esnada kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile karşılaşan Biricik, 'Birkan!' diye seslenerek arkadaşına sarıldı. Uzun süre sohbet eden ikili, hasret giderdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, "Çok severim Birkan'ı çok iyi bir insan ve çok da başarılı. Biraz acelem var kusura bakmayın, işim var onu halledeceğim" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap