SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bir milyar dolar servet yaptı!

Bir milyar dolar servet yaptı!

07 Nisan 2021 Çarşamba - 15:40




Son dönemde çocuklarının babası Kanye West ile evliliğinin bitmesiyle gündemden düşmeyen Kim Kardashian, özel hayatı zorlu geçse de iş hayatında keyfi yerinde.





Dört çocuk annesi Kim Kardashian, Forbes dergisinin geleneksel olarak hazırladığı en zenginler listesine girdi. Kardashian, derginin 2021'in en zenginleri listesinde bir milyar dolarlık servetiyle yer aldı.

Kim Kardashian'ın bu listeye girmesine en çok katkıda bulunan ise vücut şekillendirici giyim markası. Bu arada Kim Kardashian, bir kozmetik imparatoriçesi olarak nitelendirilen kardeşi Kylie Jenner'a da rakip oluyor. 40 yaşındaki yıldızın bir de kozmetik markası kuracağı TMZ sitesinin haberinde yer aldı.

KARDEŞİNE RAKİP OLUYOR

Kardashian- Jenner kardeşlerin en genci olan Kylie Jenner, kendi adını taşıyan kozmetik markasıyla 30 yaş altında en zenginler listesindeki yerini yıllardır kimselere kaptırmıyor.

Kardeşine rakip olan Kim Kardashian, kozmetik markası altında cilt bakım ürünlerinin yanı sıra saç ve tırnaklar için de ürünler hazırlayacak.

Rapçi eşi Kanye West ile boşanma aşamasında olan 40 yaşındaki yıldız, alt dişlerine yaptırdığı büyük ızgara koleksiyonunu takipçilerinin beğenisine sundu.

GÖSTERİŞLİ DİŞ IZGARASI

Dört çocuk annesi Kardashian'ın, dudağını aşağıya çekerken yayınladığı fotoğrafına ise, beğeni ve yorum yağdı.

DRAKE PEŞİNDE

Öte yandan rapçi Drake'in, Kanye West ile yedi yıllık evliliklerini noktalama kararı alan Kim Kardashian'ın peşine düştüğü iddia edildi.

West ile Kardashian'a ithafen yazdığı şarkı yüzünden gerginlik yaşadığı bilinen şarkıcının Kardashian'a yakınlaşmak için her fırsatı kolladığı hatta ona sürekli olarak mesaj gönderdiği öne sürüldü.
İlgili Haber

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap