SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bir gecede 30 araç kundaklandı

Bir gecede 30 araç kundaklandı

27 Aralık 2015 Pazar - 12:43




İstanbul'un Sultangazi ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde terör örgütü PKK yandaşları, park halindeki 30 aracı kundakladı.





Sultangazi ilçesi Yunus Emre mahallesinde 10 araç kundaklandı. Araba sahipleri, sabah saatlerinde araçlarının kundaklandığını fark edince durumu Sultangazi ilçe emniyet müdürlüğüne bildirdi.Sultangazi Esentepe mahallesinde 10 araç kundaklanarak kullanılamaz hale geldi. Molotof kokteyli atılarak kundaklanan araçlar vatandaşların çabalarıyla söndürüldü.

Emniyet güçleri olay yerinde delil toplayarak zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi Mehmet Akif Caddesinde 10 araç gece yarısı kundaklandı. Araçların yakılması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde zanlıların poşetler içerisinde getirdikleri yanıcı maddeleri araçların üzerine bırakması, yoldan geçen araç sürücüleri tarafından fark edilmemesi için araçların arasına eğilip gizlenmeleri ve daha sonra yaktıkları meşale ile araçları ateşe vermeleri görülüyor. Arabaların ateşe verilmesinin ardından haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekiplerinin gelmesi ve yanan araçlara tazyikli ve köpüklü suyla müdahale etmesi güvenlik kamerasına yansıyor. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından ateş söndürülürken araçlar kullanılamaz hale geldi.Öte yandan kundaklamalarla ilgili Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap