SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bir erkeğin beni aldatması sorun değil

Bir erkeğin beni aldatması sorun değil

10 Nisan 2021 Cumartesi - 10:25




Esra Dermancıoğlu, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da sunduğu Gör Beni programına konuk oldu. Ünlü oyuncunun aldatılma itirafı programa damga vurdu.





Murat Balcı ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen oyuncu Esra Dermancıoğlu, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan Gör Beni programına konuk oldu.

Sosyal medyada girdiği polemiklerle isminden sıkça söz ettiren başarılı oyuncu, programda söyledikleriyle tepkileri üzerine çekti. Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Dermancıoğlu’nun bu olayı anlatırken kullandığı ifadeler ve rahat tavırlar sosyal medyada gündeme oturdu.

“ŞİMDİ ÇOK TATLIYIZ..”
52 yaşındaki oyuncu eşinin kendisini aldattığını şu sözlerle anlattı:

"Biz bir seyahate gideceğiz. O gece arkadaşlarımız gitti, berjerde oturuyoruz. Elinde viski böyle sallıyor. Birden bir şey mi oldu, sen beni mi aldatıyor musun? dedim. Evet dedi. Sonra konuştuk çok konuştuk. Sonra da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası çok da şeker bir adam. Ama yani sıkılmış..."

“BİR ERKEĞİN BENİ ALDATMASI SORUN DEĞİL..”

“Bir erkeğin beni aldatması bana asla sorun değil” diyen Esra Dermancıoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Asla ve bunu adalet sistemine de sokmuyorum. Bir erkeğin ya da bir kadın birbirini aldatma konusun asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir.”

Ünlü oyuncunun söylediği bu sözler sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap