SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bir bakan bir daha baktı

Bir bakan bir daha baktı

23 Ağustos 2021 Pazartesi - 12:03




Yazı Çeşme'de geçiren ünlü Modacı Ivana Sert, tatiine hız kesmeden devam ediyor. Ege'nin serin koylarında serinleyen Sert'e plajdaki ilgi hayli büyüktü.





Sezonun yorgunluğunu atan isimler arasında yer alan ünlü modacı Ivana Sert, tatiline devam ediyor. Çeşme'deki plajda duş alırken objektiflere yakalan Sert, düzgün fiziğiyle tüm bakışları üzerinde topladı. Magazin dünyasının renkli simaları arasında yer alan ünlü modacı Ivana Sert, hem önceki sezonun yorgunluğunu atıyor hem de yeni sezon için enerji depoluyor. Plajda duş alırken objektiflere yakalanan Sert'in düzgün fiziği dikkatleri topladı.

SIK SIK İSTANBUL'A DÖNÜYOR

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; yaz ayının büyük bölümünü sevgilisi Sezer Dermenci ile İzmir'de geçiren ve kalan zamanında yoğun iş temposundan dolayı sık sık İstanbul'a gelen Ivana Sert, Çeşme'de tatil yapıyor. 2011 yılında sona eren Yurdal Sert ile evliliğinden Ateş adında bir oğlu olan Ivana Sert, önceki gün plajda görüntülendi. Mavi bikinisiyle fit hali kusursuzdu. 

EGE'NİN SERİN SULARINA DALDI

41 yaşındaki ünlü modacı, bir arkadaşı ile beraber beache gelir gelmez şezlonga oturup hazırlandıktan sonra denize girdi. Daha fazla sıcak havaya dayanamayan Ivana Sert, bu kez tek başına kendini Ege'nin serin sularına bıraktı. Geçtiğimiz aylarda kasımda nikah masasına oturmayı planladığını açıklayan Ivana Sert, duşunu aldıktan sonra şezlonguna geçerek güneşlendi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap