SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bin kişi linç etmek istedi!

Bin kişi linç etmek istedi!

27 Haziran 2015 Cumartesi - 08:43




Motosikletle kadınlara rahatsızlık verdiği iddiasıyla kovalanan iki kişi, yaklaşık bin kişi tarafından linç edilmek istendi.





Edirne'de gergin anlar. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen 2 kişi motosikletle genelde Roman vatandaşların yaşadığı Yenimescit Mahallesi'ni gezerken, yol üzerinde oynayan 2 çocuğa çarptı. Daha sonra mahallede uzun süredir süren “sapık var” iddiasıyla ellerinde sopalarla nöbet tutan vatandaşlar, iki şüpheliyi kovalamaya başladı. Kalabalıktan kaçan iki şüpheli, Kurtuluş Caddesi üzerindeki bir pastane sığındı.

Bu sırada toplanan kalabalık, pastaneye sığınan iki kişiye linç girişiminde bulundu. Yaklaşık 2 saat boyunca dağılmayan kalabalığa polis yeterli olamayınca, olay yerine Jandarma ekipleri geldi. Zaman zaman tartışmaların da yaşandığı olay sırasında pastaneye ciddi anlamda hasar verilirken, toplanan kalabalık zaman zaman slogan atarak saklanan iki kişinin kendilerine teslim edilmesini istedi.

Yaklaşık 4 saatin sonunda tüm uyarılara rağmen dağılmayan vatandaşlar, olay yerine Edirne’den gelen Çevik Kuvvet’in biber gazlı müdahalesi sonucu dağıtıldı.

EMNİYETİ TAŞLADILAR

Dağılan kalabalıktan bir grup kişi ise Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek, emniyete taş attı. Polisin gazlı müdahalesi sonucu sokak arasına kaçan çok sayıda kişi, kendilerine biber gazı atan polis taş ve sert cisimlerle karşılık verdi.


ASKER ŞEHRE İNDİ

Çevik Kuvvet, Emniyet ve Jandarma’nın müdahalelerine rağmen zaman zaman emniyete taşlı saldırıda bulunan vatandaşlar, biber gazıyla uzaklaştırılırken, Keşan 4. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na ait birlik, Cumhuriyet Meydanı’nda güvenlik tedbiri aldı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ile siyasi parti ilçe başkanları da İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek konuyla ilgili bilgi aldı.

PAZNERLE MÜDAHALE DEVAM EDİYOR

Keşan Meydanı’nda kalabalık dağılırken; Edirne’den gelen panzerle mahalle aralarında müdahale devam ediyor.


YARALILAR VAR

Yaşanan olaylarda yaklaşık 5 kişinin çeşitli yerlerinden yaralanarak, Keşan Devlet Hastanesi’ne götürüldüğü öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap