SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bikinili hali daha çok tıklandı!

Bikinili hali daha çok tıklandı!

06 Mayıs 2021 Perşembe - 12:02




Hep estetik ve makyaj harikası olarak anılıyordu. 47 yaşındaki şarkıcı Songül Karlı filmi geriye sardı 20 yaşlarına döndü, #20'liyaschallenge akımına bir daldı bir daldı.





Türkücüydü. TV dünyası bu sarışın türkücüyü ekranlara transfer etti, türkücülüğü unuttu TV yıldızı oldu.

Songül Karlı TV ile şöhretine şöhret katarken özel hayatındaki çalkantılarla da manşet olmaya başladı.

Özel hayatı renklendikçe ve hareketlendikçe kendini bedenen de değiştirmeye başladı. Ajda Pekkan’la yarışır derecesinde seri estetik operasyonlarına başladı.

Göğüs, burun, gerdan, gözaltı torbaları, yağ aldırmalar falan derken Songül Karlı bambaşka biri oldu.

Son olarak geçtiğimiz yaz Çeşme’de bol göğüs çektirdiği bikinili pozlarıyla ortalığı sallayan Songül Karlı erkeklerin ilgisini çekti ama küçük oğlu Efe’nin de tepkisini çekti. 

Henüz 14 yaşındaki küçük Efe’nin “Anne internetlerde hep bir yerlerin konuşuluyor” sözlerini işittikten sonra dekolteli poz vermemeye tövbe eden Songül Karlı kısa bir süre sonra tövbesini yine bozdu ve benzeri pozlar verdi.

Aynı Songül Karlı son günlerde sosyal medyada başlayan 20’li yaşlar akımına da katıldı ve bu kez de doğal haliyle şaşırttı.

47 yaşındaki Songül Karlı’nın 20’li yaşlardaki makyajsız, estetiksiz görüntüsü takipçileri tarafından bikinili pozlarına oranla çok daha fazla tık aldı, beğeni aldı.


 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap