SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bikini ile verdiği pozlarla şaşkına çevirdi

Bikini ile verdiği pozlarla şaşkına çevirdi

26 Ocak 2021 Salı - 12:57




Dünyaca ünlü top model Christie Brinkley, 70'e yaklaşan yaşına rağmen fiziki olarak hala bir genç kızdan farksız! Christie Brinkley zamana meydan okuduğunu siyah bikinisi ile verdiği pozlarla ispatladı.





1970'lerin en gözde modellerinden biri olan Christie Brinkley, geleneği bozmadı ve yeni yılın ilk tatili için Turks and Caicos adalarını tercih etti.

Brinkley orada tatilin keyfini çıkarırken çekilen pozlarını da Instagram sayfasında paylaştı.

66 yaşındaki üç çocuk annesi Brinkley, kısa bir şort ve bikini üstüyle çekilen bir pozuna Instagram sayfasında yer verdi.

Geçen yıl Swimsuit Bikini Özel Sayısı için yıllar sonra yeniden kamera karşısına geçen Brinkley'in takipçileri bu paylaşıma beğeni ve yorum yağdırdı.

SPORTS ILLUSTRATED İLE ÜNE KAVUŞTU

Christie Brinkley kariyerine 1970'lerde başladı. Sports Illustrated bikini özel sayısı ile üne kavuştu. Üç kez bu derginin kapak pozunu vererek tarihe geçti. Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken Brinkley bugüne kadar dört kez evlendi.

İlk evliliğini 1973 ile 1981 arasında François Allaux ile yaptı Daha sonra 1985 ile 1994 arasında ünlü şarkıcı Billy Joel ile evlendi.


Richard Taubman ile yaptığı üçüncü evliliği 1994 ile 95 arasında sürdü. 1996'da evlendiği Peter Cook'tan da 2008 yılında boşandı.

Christie Brinkley'in bu evliliklerinden üç tane çocuğu bulunuyor. Billy Joel ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Alexa Ray ve Peter Cook'tan dünyaya gelen Jack Paris ile Sailor Lee.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap