SON DAKİKA



Haber > Magazin > Beyaz fena ifşalandı!

Beyaz fena ifşalandı!

29 Mayıs 2021 Cumartesi - 10:22




Ekranların müzmin bekarı Beyaz'ın gizli aşkı ifşa oldu. Beyazıt Öztürk'ün herkeslerden sakladığı Azeri güzeli magazinburada.net buldu. İşte detaylar...





Ekranların son 25 senesine damgasını vuran, açık ara alanında bir numara olan şovmen Beyazıt Öztürk fena ifşalandı..

Beyaz’ın Boğaz’a nazır Bebek’teki malikanesinde aynı çatı altında aylarca Love Story yaşadığı güzel kim?

O görüntüler nasıl ortaya çıktı? Yılların kurt çapkını Beyaz nasıl ifşalandı?

ÇOK SEVDALAR YAŞADI AMA BU SEFER YAKALANDI

Beyazıt Öztürk, Türk televizyon tarihine çeyrek asır boyunca damgasını vurmuş en popüler şovmen. Sadece ekran önünde değil, günlük hayatında da sempatik Beyaz.

Ve yine aynı Beyaz malum yılların müzmin bekarı.


Çapkınlıkları dillere destan, yaşadığı medyatik aşklar her zaman olay ama dillendirilmeyen ve de manşetlere çıkmayan yani saman altından su yürüttüğü nice aşkı da var!

Dediğimiz gibi. Saman altından su yürüten, karda yürüyüp izini belli etmeyen bir çapkın Beyaz ancak bu kez yaş tahtaya bastı ve düştü. Zamane deyimiyle ifşalandı.

BOĞAZ'A NAZIR LÜKS EVDE GİZLİ AŞK YAŞIYOR

Burası Beyazıt Öztürk’ün Boğaz’a nazır Bebek’te üç yıl önce taşındığı malikanesi.

Çok fazla kişinin bilmediği, sadece çok yakın arkadaşlarını ağırladığı bu evde Beyaz bir süre önce Murat Boz ve Seda Bakan’la bir Youtube programı çekmişti.

Beyaz’ın evindeki bu ilginç dekorasyon o gün hafızamıza kazınmıştı. İnce bir zevkin eseriydi. Ancak asıl meselemiz elbette bu değil.

Dekorasyona değindik çünkü Beyaz’ın yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu bir güzel aynı mekanda işte bu görüntüleri paylaşınca o dekorosyon ve ev geldi aklımıza.


Biraz üzerine gidip araştırınca da gizli aşk çıktı ortaya.

Hanımefendi Beyaz’ın evinin neredeyse her bir köşesinde onlarca görüntü çekip bunları sosyal medyasında paylaşınca gizli beraberlik de ifşalanmış oldu

BEYAZ'IN AKLINI BAŞINDAN ALAN GÜZEL KİM?

Peki ama kimdir Beyaz’ın evinin kapılarını açtığı, aynı çatı altında yaşadığı ve hatta onlarca görüntü çekmesine izin verdiği bu kadın?

İşte o güzel…

Lavin Ay hanımefendinin ismi. Azeri bir güzel. Aslen Azerbaycan’da yaşıyor ama Beyaz’la yolları kesiştikten sonra ikinci adresi İstanbul oluyor.

Kömür gözlü. Ancak lens kullanmaya dünyaya maviş maviş bakmaya bayılıyor Lavin Ay.


Henüz 24 yaşında. Kusursuz bir fiziği var ve bunu sosyal medyasında da, Beyaz’ın evinde çektiği storylerde de cömertçe sergiliyor.

Yine Lavin Ay’la ilgili dikkat çeken bir başka detay şivesinin Azerbaycan Türkçesi’nden çok bizim Türkçemize benziyor olması.

Bunun da elbette bir nedeni var. Hanımefendi tam iki yıl boyunca diksiyon dersleri almış.

Bakalım bu güzel hanımefendiyle Beyaz işi ciddiye bindirip evleenecek mi?

Bekleyip göreceğiz...


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap