SON DAKİKA



Haber > Magazin > Betül Demir; Bir erkekle hep aynı evde kalamam

Betül Demir; Bir erkekle hep aynı evde kalamam

31 Ocak 2021 Pazar - 14:10




Betül Demir, aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalara imza attı. Özgürlüğüne düşkün olduğunu söyleyen Demir, “Bir erkekle hep aynı evde kalamam ben. Birlikte yaşamanın da evlilikten farkı yok. Bir imza eksik o kadar” dedi.





Betül Demir, uzun aranın ardından sonra çıkardığı son teklisi Toz Duman ile piyasaya güçlü bir giriş yaptı. Ünlü popçu, yükselişe geçen şarkısı sonrası özel hayatı ile ilgili merak edilenleri Posta gazetesine anlattı.

“İLİŞKİM YENİ BİTTİ…”

Aşk hayatı üzerine merak edilenleri yanıtlayan Betül Demir, “Ben özel hayatımı anlatmadığımdan beni yalnız sanıyorlar. Oysaki ben aşktan beslenirim. Çok değer verdiğim bir ilişkim yeni bitti. İlişkilerimi kimsenin gözüne sokmam. Buna biraz aşkı koruma içgüdüsü de diyebiliriz” diye konuştu.

“BİR ERKEKLE HEP AYNI EVDE KALAMAM…”

İlişkisinde özgürlükten yana olduğunu dile getiren ünlü popçu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Zeki, esprili, yaratıcı, üretken, kendine güvenen, hazmetmiş, hayattan keyif alan, her şeye saygılı, bana ait alanlara saygılı bir sevgili olmalı. Aslında çok basit. Alanıma girildiği an deliriyorum ben, özgürlükten yanayım. Bütün arkadaşlarım evlendi, bazıları çok da mutlu ama ben de böyle çok mutluyum. Bir erkekle hep aynı evde kalamam ben. Birlikte yaşamanın da evlilikten farkı yok. Bir imza eksik o kadar. Arada sadece kendimle baş başa kalmak isterim ki üreteyim, düşüneyim, merak edeyim, özleyeyim.”



magazinburada.net


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap