SON DAKİKA



Haber > Magazin > Beton pompası ortalığı savaş alanına çevirdi

Beton pompası ortalığı savaş alanına çevirdi

21 Mayıs 2016 Cumartesi - 18:46




İstanbul Ataşehir'de TIR'ın dorsesinden kayan beton pompası ortalığı savaş alanına çevirdi. 6 araç, 1 motosiklet ve 1 işyerinin zarar gördüğü kaza bir





Kaza saat 12.00 sıralarında Örnek Mahallesi Cahar Dudayev Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre Murat Aydemir'in kullandığı 32 PH 850 plakalı TIR’ın dorsesindeki beton pompası sürücünün manevra yaptığı sırada dorseden kayarak yola düştü.

Yaklaşık 20 metre kendi tekerlekleri üzerinde sürüklenen tonlarca ağırlığındaki beton pompası, cadde üzerindeki 6 araç, 1 motosiklet ve 1 işyerine zarar verdikten sonra durabildi. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken, kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek caddeyi trafiğe kapattı. Sürücü Murat Aydemir gözaltına alınarak polis otosuna bindirildi. Yapılan incelemede şans eseri kazada ölen ya da yaralanan olmadığı anlaşıldı.

Kaza sırasında aracı zarar gören bir sürücü “Seyir halinde gidiyorduk, TIR sağa tarafa dönmüştü, yanlış dönmüş herhalde çocuk indi trafiğe kapattı. TIR’ın üzerinden koptu her tarafı paramparça yaparak gitti. Allahtan bizde bir şey yok “ diye konuştu. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap