SON DAKİKA



Haber > Magazin > Beste Açar'ın değişimi şaşırttı

Beste Açar'ın değişimi şaşırttı

17 Ekim 2021 Pazar - 15:04




İpek Açar ile yaşadığı 'soyadı' polemiği ile gündeme gelen Kayahan'ın kızı Beste Açar, estetik modasına uydu. Açar, geçirdiği estetik operasyonlar sonrası son halini Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.





Yüzünü gerdiren ve kaş şeklini değiştiren 47 yaşındaki Beste Açar, son görüntünü sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Onur Berberoğlu ile evliliğinden Oben adında bir oğlu olan Beste Açar'ın değişimini takipçilerini şaşırttı. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile değişimini gözler önüne serdi.

'SOYADI' POLEMİĞİ

Altı yıl önce hayatını kaybeden Kayahan’ın kızı Beste Açar ve eşi İpek Açar Kömürcü, miras davasından sonra geçtiğimiz günlerde yine karşı karşıya gelmişti.

Babasının mezarını ziyaret eden Açar, “Babam diyor ki: İpek Hanım soyadımı evlendiği için hiçbir yerde ne tek başına ne de şimdiki beyefendi eşinin soyadının önünde kullanmasına iznim yoktur” ifadelerini kullanmıştı.

Beste Açar, "İpek Hanım’dan artık babamın soyadını kullanmamasını buradan da rica ediyorum. İki soyadı istiyorsa, kızlık soyadını kullanabilir" demişti.

Instagram’dan sert tepki gösteren İpek Açar Kömürcü, "Yeter! Kayahan Bey ile 22 yıl aynı hayatı paylaştık çok güzel bir aile kurduk. ‘Öbür dünyada olan babamla konuştum ve mesajlarını iletiyorum’ diye şuursuz bir açıklama yapan şahsa son sözüm; Türkiye Cumhuriyeti’nin bana verdiği yeni kimlikte de olduğu gibi ölene kadar evladımla aynı soyadını taşıyacağım" karşılığını vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap