SON DAKİKA



Haber > Magazin > Beşiktaş'ın galibiyeti sonrası amuda kalktı

Beşiktaş'ın galibiyeti sonrası amuda kalktı

28 Ekim 2019 Pazartesi - 17:42




Galatasaraylı futbolcu Emre Mor'u ifşa eden sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yenmesi sonucunda amuda kalktı





Sürekli kadınlara attığı özel mesajlarla gündeme gelen futbolcu Emre Mor 3. kez ifşa oldu. Genç futbolcuyu bu kez de sosyal medya fenomeni sosyetik güzel Merve Taşkın video ile ifşa etti.



EMRE MOR'U İFŞA ETTİ

Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius'la buluştuğunu söyleyerek gündeme gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Emre Mor'da gelen mesajları bir bir yayınladı. Mor'u videolu bir şekilde ifşalayan Merve Taşkın uzun bir yazı paylaştı. 22 yaşındaki futbolcudan "Enişte adayınız" diyerek bahseden Taşkın, dün oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası paylaşımıyla yine gündemde kalmayı başardı.



AMUDA KALKTI

Koyu bir Beşiktaşlı olan Taşkın, takımının galibiyeti sonrası amuda kaklkarak verdiği pozu paylaştı. Arkadaşının yardımıyla yaptığı hareketi "Beşiktaş 1-0 kazanırsa amuda kalkarım demiştim sözümde durdum ama en fazla bu kadar oluyor" notuyla paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap