SON DAKİKA



Haber > Magazin > Berrak Tüzünataç'ın Kafası Karıştı

Berrak Tüzünataç'ın Kafası Karıştı

09 Ağustos 2020 Pazar - 12:59




Burcu Esmersoy'un eski eşi Berk Suyabatmaz ile aşk yaşayan ve daha sonra ayrılık kararı alan Berrak Tüzünataç'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Ünlü oyuncunun kalbini eski sevgilisi Birkan Sokullu’nun kankası Ali Yörenç’e kaptırdığı konuşuluyor





Aşk hayatında aradığı mutluluğu bulamayan Berrak Tüzünataç, yeni bir aşka mı yelken açtı? Güzel oyuncu bir dönem Burcu Esmersoy'un eski eşi Berk Suyabatmaz ile anılmıştı... Bu ilişkide de aradığını bulamayan Tüzünataç'ın eski sevgilisi Birkan Sokullu'nun kankası Ali Yörenç ile aşk yaşadığı iddia edildi

Berk Suyabatmaz'la yaşadığı sürpriz aşkı ani bir şekilde biten Tüzünataç, geçtiğimiz günlerde de İbrahim Kutluay ve sevgilisi Edwina Sponza’nın arasında kriz çıkardığı iddia edilmişti.

Konu üzerine açıklama yapan İbrahim Kutluay böyle bir durumun olmadığını söyledi.

Adı sürekli aşk haberleriyle gündem olan oyuncunun şimdilerde ise meslektaşı Ali Yörenç'le birlikte olduğu iddia edildi.

Gittikleri kalabalık grupla birlikte Çeşme tatili yapan ikili, geçtiğimiz günlerde de Beykoz Kundura Fabrikası'ndaki açık hava sinemasında oldukça samimi şekilde görülmüşlerdi.

Bu arada Ali Yörenç, Berrak Tüzünataç'ın büyük aşkı Birkan Sokullu'nun kankası.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap