SON DAKİKA



Haber > Magazin > Berrak Tüzünataç arkadaşlarıyla denizde!

Berrak Tüzünataç arkadaşlarıyla denizde!

05 Ağustos 2020 Çarşamba - 10:32




Berrak Tüzünataç, Leyla Feray ve Hazal Subaşı, önceki gün Çeşme'de denize girerken görüntülendi. Tüzünataç, bikinisinin iplerini bağlarken; frikik vermekten son anda kurtuldu.





Çeşme’de tatiline devam ederken Bozburun da Ece Sükan’ın doğum gününe katılan Berrak Tüzünataç, Serhat Teoman sevgilisi Leyla Feray önceki gün plajda görüntülendiler.Bir kaç günlüğüne gittikleri Bozburun'dan geri dönen oyunculara Rıza Kocaoğlu ve sevgilisi Hazal Subaşı da katıldı.Gün batımına doğru denize giren Subaşı, Tüzünataç ve Feray; sohbet ede ede deniz de yürüdüler.Kısa serinlemenin ardından sahile doğru denizin içinde yürüyen üç arkadaştan Tüzünataç, durarak üst bikinisinin iplerini bağladı.Güzel oyuncu, frikik vermekten son anda kurtuldu.Tüzünataç, bikinisinin İplerini bağlarken sık sık etrafına baktı.Berrak Tüzünataç, Leyla Feray ve Hazal Subaşı; daha sonra arkadaşlarının yanına restoran kısmına geçerek yemek yediler. (Kaynak: milliyet.com.tr)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap