SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bergen çekimleri yine yarım kaldı

Bergen çekimleri yine yarım kaldı

25 Aralık 2021 Cumartesi - 10:44




Bergen’i, hayatını anlatacak olan filmin çekimleri sürekli ertelenmişti. Önce pandemi, sonra da başrol krizi ortaya çıkmıştı. Çekimler hızla başladı ancak yine ertelenmek zorunda kaldı. İşte 10 milyon TL'lik filmle ilgili detaylar





Acıların Kadını’ olarak tanınan ve 1989’da eski eşi tarafından öldürülen Bergen’i, hayatını anlatacak filmde Serenay Sarıkaya oynayacaktı. 
 
Çekimler pandemi nedeniyle defalarca ertelenince Serenay geri adım attı. Yerine Demet Evgar ile anlaşıldıysa da olmadı, sonunda rolü Farah Zeynep Abdullah kaptı.

Çekimler tam başlayacaktı ki, Farah koronaya yakalandı. İyileşir iyileşmez set kuruldu.

İlk tanıtım videosu ve afişi de dün yayınlandı, sosyal medyada çok beğenildi.

MALİYETI 10 MİLYON TL

Ne var ki, sete yine zorunlu ara verildi. Çünkü bu kez de ‘Bergen’in eli kanlı eşini oynayan Erdal Beşikçioğlu’nun COVID 19’a yakalandığı öğrenildi.

Filmin kadrosunda Tilbe Saran, Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin rol alıyor.

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay’ın yaptığı, senaryosunu Yıldız Bayazıt ile Sema Kaygusuz’un yazdığı ‘Bergen’in 10 miyon TL’ye mal olacağı söyleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap