SON DAKİKA



Haber > Magazin > Beren Saat stüdyoya girdi

Beren Saat stüdyoya girdi

28 Mart 2021 Pazar - 16:37




Beren Saat yakında çıkaracağı İngilizce albüm için stüdyoya girdi. Şarkıcılığa adım atacak oyuncunun en büyük destekçisi ise Kenan Doğulu oldu. Saat önceki gün stüdyo kayıtlarından bir kareyi Instagram'a yükledi.






Beren Saat, Türkiye'de kendini kanıtlamış ve sektörde öne çıkarak söz sahibi olabilmiş kadın oyuncuların başında geliyor. Güzel oyuncunun rol aldığı 'Aşk-ı Memnu', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' gibi diziler seneler sonra bile gündeme gelip, adından söz ettirebiliyor.

Her yıl yeniden yayınlanan 'Aşk-ı Memnu' hala reyting rekorları kırarken, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin tekrarları da büyük ilgi görüyor.

Beren Saat'in Netflix'te yayınlanan son dizisi Atiye de dünya çapında ses getirmişti. Dizi, Netflix'in dünya çapında en çok izlenen ilk 10 dizisi (güncel) listesine 8. sıradan giriş yaparak büyük bir başarı elde etmişti.

Beren Saat oyunculuktaki bu başarısını şimdi şarkıcılıkta göstermek için çalışmalara başladı. Oyuncunun bu süreçteki en büyük destekçisi ise eşi Kenan Doğulu oldu. Başarılı şarkıcı, tüm imkanlarıyla eşinin yanında olurken, Beren Saat önceki gün yakında çıkaracağı İngilizce albümün stüdyo çalışmasından bir kareyi Instagram hesabından paylaştı.

İşte o fotoğraf:

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap