SON DAKİKA



Haber > Magazin > Benim gözlerimi alın babama verin

Benim gözlerimi alın babama verin

19 Ocak 2016 Salı - 09:36




Suriye’nin İdlib kentinde rejim birliklerine ait savaş uçaklarından atılan varil bombası nedeniyle iki bacağını, sağ el parmaklarını, gözlerini ve işi





Nasır'ın 5 yaşındaki kızı Gözyaşı, "Türkiye'deki doktorlara sesleniyorum, benim gözlerimi alıp babama verin. O görsün ve beni sevsin. Allah onu başımızdan eksik etmesin" sözleriyle babasına sevgisini dile getiriyor.

Yaklaşık 1 yıl önce hükümete bağlı uçaklardan atılan varil bombasının hedefi olan Nasır, 1,5 ay önce 5 çocuğu, eşi ve annesiyle Hatay'ın Reyhanlı ilçesine sığındı. Acıları bedeninde taşıyan Nasır, yaşadığı travma yüzünden konuşamıyor. Varil bombasıyla hayatı kararan Nasır'ın 5 yaşındaki kızı Gözyaşı Nasır, babasına gözlerini vermek istiyor.

"Babamı çok seviyorum" diyen Nasır, doktorlara seslenerek şunları söyledi: "Onun böyle olmasına çok üzülüyorum. Benim babam görmüyor, beni göremiyor bunun için çok üzülüyorum. Sesimi duyun, benim gözlerimi alıp babama verin. O görsün ve beni sevsin. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Babamı çok seviyorum.Anne Vaffa Avvad ise (49), Suriye'deki savaşın oğlunu yatağa mahkûm bıraktığını söyledi. Avvad, "Evladım daha bir yıl öncesine kadar, herkes gibi yürüyebiliyordu. Ancak şimdi yatağa mahkum kaldı" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap