SON DAKİKA



Haber > Magazin > Benim eğlenmeye hakkım yok mu?

Benim eğlenmeye hakkım yok mu?

08 Eylül 2016 Perşembe - 10:25




Murat Dalkılıç, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile gizlice çekilip sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerine tepki gösterdi.





Köşe bucak basın mensuplarından kaçan ünlü isimlerin yeni kabusu da sosyal medya gazetecileri. Her geçen gün biraz daha yaygınlaşmaya başlayan sosyal ağlar üzerinden kullanıcılar, karşılaştıkları ünlülerin gizlice fotoğraf ya da videolarını çekerek Twitter, Instagram, SnapChat ya da Periscope gibi sosyal ağlarda paylaşıyor.

Yapılan bu paylaşımlara yakışıklı popçu Murat Dalkılıç Twitter hesabı üzerinden tepki gösterdi. Dalkılıç, "Ya snapchat-periscope gazetecileri nedir arkadaşım ya?" yazdı.

DALKILIÇ: EĞLENMEYE HAKKIM YOK MU?

Yakışıklı popçu, geçtiğimiz günlerde evlenen yakın arkadaşı Berkay Şahin'in düğününde ki eğlenceli anlarda çekilen görüntülerine sitem ederek, "Ya snapchat-periscope gazetecileri nedir arkadaşım ya? Benim kendi kardeşimin düğününde eğlenmeye hakkım yok mu? Artık o kadar mı yani?" yorumunu yazdı.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap