SON DAKİKA



Haber > Magazin > Beni taciz ettiler!

Beni taciz ettiler!

16 Haziran 2017 Cuma - 11:36




İnternetteki fotoğraflarını kaldırmaları için anlaştığı kişilerin kendisini taciz ettiğini söyleyen oyuncu Filiz Taçbaş, sanıkların beraat etmelerine





Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, önceki gün Atatürk Havalimanı’nda objektiflere yansıdı. Kızını İzmir’e yolcu eden Taçbaş, geçtiğimiz aylarda yaşadığı dava sürecini anlattı. Yıllar önce verdiği pozları internetten kaldırmaları için anlaştığı bilgisayar uzmanlarının kendisini taciz ettiğini ve senet imzalattığını ancak davadan beraat etmeleri üzerine baygınlık geçirdiğini anlatan oyuncu, “İtiraz ettik, kabul edildi. O adamlar tekrar yargılanacaklar. Bir de utanmadan beni fiziki olarak taciz etmişlerdi. İnşallah cezalarını çekecekler. Bu olaydan sonra psikolojim bozuldu. Doktor kontrolünde ilaçlarla ayakta duruyorum. Psikolojik tedavi gördüm” dedi.  

Diziler yozlaştı

Son olarak ‘Arka Sokaklar’ dizisinde yer alan oyuncu, iyi proje olmadığı için ekrandan uzak kaldığını belirtip, “Senaryolar aşağı yukarı aynı. Kimin eli kimin cebinde olmayan dizilerle dolu ekranlar. Aile sıcaklığını anlatan o sıcak hikayeler yok artık. Diziler git gide yozlaşıyor, o yüzden dizi izlemiyorum” yorumunu yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap