SON DAKİKA



Haber > Magazin > Beni şikayet ettiler

Beni şikayet ettiler

14 Kasım 2020 Cumartesi - 16:40




Youtube'da yayın yapan ve Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Gör Beni" programına konuk olan Okan Bayülgen, 2.5 sene işsiz bırakıldığını ve bu süreçte 4 iş yeri sahibi olduğunu söyledi.





Ünlü sunucu Okan Bayülgen, Armağan Çağlayan’ın sunduğu Gör Beni adlı programın konuğu oldu. Birbirinden önemli açıklamalar yapan Bayülgen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayet edildiğini ve 2,5 yıl işsiz kaldığını söyledi.

“BU KONU İLE İLGİLİ ÜZÜLMÜYORUM..”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayet edildiğini söyleyen Bayülgen, “Şikayetim edilmem üzerine Cumhurbaşkanı da bir şeyler söyledi. Ben bunun üzerine hiç kin gütmüyorum. Bu konu ile ilgili üzülmüyorum da. Hatta bana bir şeyler yaptırdı” dedi.

2,5 yıl boyunca işsiz bırakıldığını belirten Bayülgen, “Fransa'da bankaya götürdüğüm vergisi ödenmiş paraları, o zaman iktidara yakın iş adamları milyarlarca dolar çıkartırken; oradaki 3 kuruş parayı kızımın okuması için orada belli bir meblağ tutuyordum. Onu getirdim ve burada iş sahibi oldum. Bodrum'da bir kulübüm, bir tane brasserie ve İstanbul'da gurur duyduğum bir kabare yatırımım var” ifadelerini kullandı.

“4 TANE İŞ YERİ SAHİBİ OLDUM..”

“Dünyadaki hiçbir yerden kopya çekilmemiş. İyi mimar, iyi mühendis ile çalışıp 300 kişilik bir kabarem ve onun altında yine bir kulübüm var. 4 tane iş yeri sahibi oldum. Sırf onlar beni şikayet ettiler ve 2.5 sene kalmama neden oldular diye ben kendime her gün gidebileceğim bir iş yeri yaptım. Hiç ülkemle, ya da başka insanlara küsmedim, bozuşmadım. Başka bir yerde de yaşamayı düşünmedim. Çok mutluyum böyle olduğu için. Beni mekancı yaptılar. Ortağı olmayan bütün yatırımı kendi yapmış, bu işlerle uğraşan ve para kazanan biri haline geldim”

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap