SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bengü'den sosyal medya cevabı!

Bengü'den sosyal medya cevabı!

18 Mayıs 2019 Cumartesi - 11:24




7 aylık hamile olan şarkıcı Bengü, önceki gün Etiler'deydi. Bir kuaförden çıkarken görüntülenen Bengü, gazetecilerin sorularını yanıtladı.





7 aylık hamile olan ve doğacak kızına Zeynep adını vereceğini açıklayan Bengü, geçtiğimiz günlerde '20 bakıcı ile görüştü' haberleriyle gündeme gelmişti. Güzel şarkıcı konu hakkında açıklamalarda bulundu. Kızı Zeynep'i kendi büyütmek istediğini söyleyen güzel şarkıcı, "Yardımcı gerekirse tabii ki düşünürüz" dedi.

Bengü'ye eşinden büyük sürpriz! Anne olduktan sonra da mesleğine devam edeceğini belirten Bengü, “Ağustosta, eylülde konserlerim var. Onlara da çıkacağım, normal çalışma hayatıma devam edeceğim” ifadelerini kullandı. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'a doğmadan Instagram hesabı açması hatırlatılınca ise başarı şarkıcı, kızına sosyal medya hesabı açıp açmayacağı konusunda gelen soruyuda cevapladı. Bengü, "Ben kızıma sosyal medyada hesap açmayı düşünmüyorum" diyerek konuyu kapattı. 

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap