SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ben kimsenin veliahdı değilim

Ben kimsenin veliahdı değilim

15 Mayıs 2016 Pazar - 13:49




Arabesk müziğin sevilen ismi Serkan Kaya, "Ben kimsenin veliahdı değilim" dedi.





Serkan Kaya, Menderes ilçesindeki Efes Royal Palace Resort'ta hayranlarıyla bir araya geldi. Son zamanların en iyi çıkış yapan sanatçısı olarak şarkılarıyla Türkiye'nin gönlünde taht kuran Serkan Kaya, Efes Royal Palace Resort'da sahneye çıktı. Ünlü sanatçı, sahneye en sevilen 'Mesele' adlı parçasıyla çıktı. Serkan Kaya, kendisini alkış yağmuruna tutan konuklarına teşekkür ederek en sevilen parçalarını seslendirdi. Rüya gibi bir gece yaşatan ünlü sanatçı Kaya, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Sahne aralarında konuklarıyla sohbet eden Serkan Kaya, sıcak ve samimi yaklaşımıyla konuklarından tam puan aldı. Kaya, hem eğlenceli hem de hüzünlü şarkılarıyla hayranlarına iki duyguyu bir arada tattırarak unutulmaz bir gece yaşattı.

VOKALİSTİNE VOKALLİK YAPTI

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Serkan Kaya, sahneyi vokalisti olan şarkıcı Melda'ya bırakarak kısa bir ara verdi. Melda, konuklardan gelen istek parçaları seslendirdi. Ünlü sanatçı Serkan Kaya, verdiği kısa bir aradan sonra konser alanına geri döndüğünde vokalistinin şarkısını bölmeyerek ona vokallik yaptı. Şarkılarıyla konuklarını coşturan Serkan Kaya, ''İndim dereye taş bulamadım'' adlı parçayı seslendirirken konukları sahneyi bastı. Sahnede konuklarıyla birlikte öz çekim yapan Kaya, konuklarıyla birlikte dans etti.

''RAMAZAN'DA SAHNE ALMAYACAĞIM''

Konser öncesi gazetecilere demeç veren Serkan Kaya, kaldığı Efes Royal Palace'ı çok beğendiğini dile getirerek, ''Çok güzel bir otel, balkondan bir baktım, yani hiç böyle olacağını tahmin etmiyordum çok güzel bir otelmiş. Türkiye'nin birçok yerinde otellere gidiyoruz, konsere gidiyoruz, tatile gidiyoruz ama Özdere'de böyle bir otel olduğunu bilmiyordum. Tatilciler için reklam olsun diye söylemiyorum çok güzel bence ve aile ortamı olarak nezih bir yer. Bu ara çok yoğunuz, Ramazan geliyor. Ramazan'da mola veriyoruz. Zaten Ramazan'da sahne almadığım gibi 12 ayda 1 ay yani 11 ayın sultanında hem dinleniyoruz hemde Allah nasip ederse ibadetimizi yapıyoruz.'' dedi.

''KİMSE KİMSENİN VELİAHTI OLAMAZ''

Ünlü sanatçı Serkan Kaya, gerek sesi gerek tarzıyla İbrahim Tatlıses'e benzetilmesinden dolayı şunları söyledi: ''Yok öyle bir şey. Kimse kimsenin veliahtı olamaz. İbrahim abi çok büyük bir üstadımız. Büyük bir ses dünyaca ünlü bir sestir. Biz ayrı bir lezzet, ayrı bir tadız ama evet konsept olarak ve tarz olarak benziyoruz.''

KIZILAY YARARINA KONSER

Ünlü sanatçı Serkan Kaya, Kızılay yararına Harbiye Açıkhava Tiyatrosunda 6 bin kişilik konser verecek. Ayrıca, yeni albüm çalışması yaptığını ifade eden Kaya, Eylül-Ekim ayında yeni albümünü çıkaracağının müjdesini verdi. Kaya, albümle ilgili çalışmalarına devam ettiğini ifade etti. Sabah saatlerinde Oya Aydoğan'ın vefat ettiğini öğrenen Serkan Kaya, ailesine başsağlığı dileyerek üzgün olduğunu ifade etti. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap