SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ben Hacı'yla evlenemem!

Ben Hacı'yla evlenemem!

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 11:18




Sevgilisi Hacı Sabancı'dan evlilik teklifi aldığı konuşulan ünlü manken "Ben evlilik isteyen biri değilim. Şu an Hacı'yla da evlenemem. İstediğim tek





Özge Ulusoy, önceki gün katıldığı bir organizasyonda ilginç açıklamalar yaptı. Cemile Sultan Korusu'ndaki tanıtımda podyuma çıkan Ulusoy, "Hacı Sabancı'dan evlilik teklifi aldınız mı?" sorusu karşısında herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı.

"Ben evlenmek isteyen biri değilim" diye söze başlayan güzel manken şunları söyledi: "Haberlerde hep benim Hacı'ya evlenelim baskısı yaptığım yazılıyor. Öyle bir şey yok. Ben evlilik isteyen biri değilim. Benim için öncelikle mesleğim geliyor. En büyük mutluluğum kariyerimde istediğim noktaya gelmek. Şu an Hacı'yla da evlenemem. Evlenip çocuk yaparsam bu hayallerim yarım kalır." dedi.

Sabancı Ailesi'nin Özge Ulusoy'u gelin olarak istemediği iddialarından bunalan manken, Hacı Bey'den bir evlilik teklifi almadığını da sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap