SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bella Thorne'dan banyoda çıplak poz

Bella Thorne'dan banyoda çıplak poz

18 Kasım 2019 Pazartesi - 13:46




Geçtiğimiz günlerde +18 film yönetmenliğine adım atan ve filmiyle de ödül alan ABD'li oyuncu Bella Thorne, Instagram hesabından üstsüz fotoğraflarını paylaştı.





ABD'li oyuncu Bella Thorne, sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Duş sonrası paylaştığı yarı çıplak pozuyla tüm dikkatleri üzerine çeken 22 yaşındaki oyuncunun fotoğrafına, kısa sürede bir milyonun üzerinde beğeni geldi.

Instagram'da 21 milyon takipçisi bulunan Thorne, yalnızca cesur pozları değil, sıra dışı yaşam tarzıyla da magazin gündemini meşgul eden bir isim.

24 yaşındaki oyuncu Bella Thorne'nun fotoğrafları, yüzlerin ve seslerin, kolaylıkla başka videolara aktarılabildiği ve 'çağın en tehlikeli dijital icadı' olarak tanımlanan 'deepfake' yoluyla, cinsel içerikli bir filmde kullanılmıştı.


Skandal hakkında BBC'ye konuşan genç oyuncu, ''Bu görüntüler ortalıkta dolaşıyor ve herkes onun ben olduğunu sanıyor. Babam hakkımda konuştuğum bölümü almışlar, bir şeyler söyleyip 'Ama onu özlüyorum' diyorum. Ve açık ki babamı kaybetmişim. Bu görüntümü, kendini tatmin eden bir kadın görüntüsüyle birleştirmişler... '' diyerek gözyaşı dökmüştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap