SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bella Thorne tehdide boyun eğmedi!

Bella Thorne tehdide boyun eğmedi!

17 Haziran 2019 Pazartesi - 11:57




ABD’li oyuncu ve şarkıcı Bella Thorne, bir hackerın kendisini çıplak fotoğraflarını sosyal medyada yayımlamakla tehdit ettiğini açıkladı





ABD’li oyuncu ve şarkıcı Bella Thorne, bir hackerın bir süredir kendisini çıplak fotoğraflarını sosyal medyada yayımlamakla tehdit ettiğini açıkladı. Hackerı susturmak için söz konusu fotoğrafları hesabından paylaşan Bella Thorne, "Hayatımı kontrol edemezsin" notunu düştü.

21 yaşındaki ünlü yıldız bu hamlesiyle ‘gücü tekrar kazandığını’ savundu.

Bella Thorne, “Son 24 saattir kendi çıplak fotoğraflarımla tehdit ediliyorum. Berbat hissediyorum, gözetlenmiş hissediyorum. Birinin, sadece özel bir insanın görmesini isteyeceğim bir şeyi benden aldığını hissediyorum” paylaşımını yaptı.

Bir erkeğin ‘kendisinden tekrar tekrar faydalanmasına izin vermekten bıktığını’, bu nedenle de fotoğrafları paylaşmaya karar verdiğini dile getiren Thorne, yaşadığı bu olaya yakında çıkarmaya hazırlandığı kitabında da yer vereceğini söyledi.

Hacker ile arasında geçen yazışmaları da yayımlayan genç oyuncu, “Seni de, benim üzerimde sahip olduğunu düşündüğün gücü de s…m. Benden başka bir şey daha alamayacaksın. Bu gece gücümü yeniden kazandığımı düşünerek daha iyi uyuyabilirim. Hayatımı kontrol edemezsin, asla edemeyeceksin” mesajını paylaştı.


Ünlü yıldız tehdit ve şantaj olayıyla ilgili FBI ile de temasa geçtiğini açıkladı.

Benzer bir olay yaşayan şarkıcı Iggy Azalea çıplak fotoğraflarının sızmasının ardından sosyal medya hesaplarını kapatmıştı.

2 yıl önce Avustralyalı pop şarkıcısı Sia da çıplak fotoğrafını çeken ve bu fotoğrafı yaymakla tehdit eden şantajcıya karşı söz konusu fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.




 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap