SON DAKİKA



Haber > Magazin > Belçika’dan Müjdeli Haber!

Belçika’dan Müjdeli Haber!

24 Kasım 2020 Salı - 11:55




Hadise ve sevgilisi Kaan Yıldırım, Belçika’dan gelen müjdeli bir haberle havalara uçtu. 1 ay önce belinden riskli bir ameliyat olan Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün sağlığına kavuşması çifti çok mutlu etti.





Geçtiğimiz ay bel rahatsızlığı geçiren Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’den müjdeli haber geldi. Riskli bir ameliyat geçiren Açıkgöz’ün tedavisinin son derece olumlu sonuçlar verdiği ve yeniden eskisi gibi hareket ettiğini öğrenildi. Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre Belçika’dan gelen bu haber üzerine Hadise ve Kaan Yıldırım, derin bir nefes aldı ve adeta havalara uçtu.

BELÇİKA’YA UÇMUŞTU…

Kaan Yıldırım ile mutlu bir beraberliği olan Hadise, geçen ay annesi Gülnihal Açıkgöz’ün rahatsızlandığını öğrenince ilk uçakla Belçika’ya uçmuştu. Bel rahatsızlığı geçiren Açıkgöz, hemen hastaneye kaldırılarak riskli bir ameliyata alınmıştı.

Büyük şok yaşayan Hadise’nin yanına dizi çekimleri nedeniyle gidemeyen Kaan Yıldırım, müstakbel kayınvalidesinin sağlık durumunu telefonla anbean takip etmişti. Ameliyat sonrası bir süre annesinin yanında kalan güzel şarkıcı, annesini taburcu edip evine yerleştirdikten sonra İstanbul’a dönüş yapmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap