SON DAKİKA



Haber > Magazin > Beklenmedik bir ölüm

Beklenmedik bir ölüm

22 Ağustos 2016 Pazartesi - 18:17




İsrafil Köse'nin hayatını kaybettiğini öğrenir öğrenmez hastaneye gelen Nuri Alço, Köse için "Aile geçimsizliği varmış, bunalımdaymış." dedi.





Geçtiğimiz gün Kadiköy'de geçirdiği motosiklet kazasının ardından hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan oyuncu İsrafil Köse'nin, sabah saatlerinde hayata gözlerini yumduğu haberi duyulmuş ancan menajeri ve eşi bu haberi yalanlamıştı.

Köse'nin annesinin henüz yolda olması ve bu acı haberi basından öğrenmesini istemedikleri için çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladıklarını söyleyen menajer Emin Albayrak, sonrasında başarılı oyuncunun hayatını kaybettiğini söylemişti. Köse'nin vefatını duyar duymaz ünlü isimler de hastaneye akın ederken, usta oyuncu Nuri Alço da oradaydı.

NURİ ALÇO: MORGA GİRDİM, BİR GÖREYİM DEDİM

Haberi alır almaz hastaneye geldiğini söyleyen Nuri Alço, morga girip yakın arkadaşını son kez gördüğünü söyledi. Alço, "Şimdi morga girdim, işte bir göreyim dedim. Acı bir ölüm tabii ki beklenmedik bir ölüm. Genç bir ölüm. Motor kazası yani tam da öğrenmedim ben de yoldan geldim. Direk buraya geldim duyunca. Herhalde biraz aile geçimsizliği falan varmış. Biraz bunalım da. Yazık söyleyecek bir şey bulamıyorum yani. Başımız sağolsun." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap