SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bekarlığa veda partisi

Bekarlığa veda partisi

14 Ekim 2021 Perşembe - 11:16




Yazar Carter Reum ile evlilik hazırlığı yapan dünya sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton, her ne kadar düğün tarihini sır gibi saklayıp "Çok yakında..." dese de son birkaç gündür tüm ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte bekarlık günlerine veda ediyor. Hilton, kutlamalara ait fotoğrafları da takipçileriyle paylaşıyor.





Nikah masasına oturmak için gün sayan Paris Hilton ile Carter Reum'un ortak bekarlığa veda eğlencesi, geçtiğimiz hafta sonu Las Vegas'ta başladı. Hilton, her ne kadar evlilik tarihini adeta sır gibi saklayıp, "Çok yakında..." dese de bu kutlamalar, takipçilerinin düğünün birkaç gün sonra yapılacağı düşüncesine kapılmasına neden oldu.

Eğlence esnasında çekilen fotoğraflar, sosyal medyadan paylaşılıyor. Üstelik bu kutlamalar televizyon programında da yayınlanacak.

Eğlenceye, Paris Hilton'un annesi annesi Kathy ve babası Rick'in yanı sıra kardeşi Nicky Hilton ile eşi James Rotschild, erkek kardeşi Barron, onun eşi Tessa ile kayınbiraderi Courtney de katıldı. Onların dışında ikilinin arkadaşları da onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Hilton, bekarlığa veda partisi için özel bir gardırop hazırlamayı ihmal etmedi. Ünlü isim, geçtiğimiz hafta sonundan itibaren rengarenk elbiseler giydi ve üzerine "gelin" yazan bir aksesuar taktı.

DÜĞÜN TARİHLERİNİ AÇIKLAMIYORLAR

Her ne kadar düğünü için gün sayıyor olsa da Paris Hilton, nişanlısı Carter Reum ile ne zaman evleneceğini net olarak söylemiyor. Fakat Hilton, geçen ay Entertainment Tonight'a verdiği demeçte, gelinliğini bulduğunu ve düğünün de "Çok yakında, birkaç hafta içinde" olacağını söylemişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap