SON DAKİKA



Haber > Magazin > Begüm Kütük yakın arkadaşını kaybetti

Begüm Kütük yakın arkadaşını kaybetti

13 Ocak 2021 Çarşamba - 13:01




Oyuncu, Begüm Kütük, önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Kütük, corona virüs nedeniyle takın bir arkadaşını kaybettiğini söyledi.





Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere yansıyan Begüm Kütük, “Arkadaşlar malum hepimiz evdeyiz, artık akıl sağlığımız iyice gitmeye başladı. İlk pandemi böyle geçmemişti, ancak bu sefer çok zor geçiyor” dedi.

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; corona virüsten bir arkadaşını kaybettiğini de anlatan güzel oyuncu şöyle konuştu: 'Çok yakın arkadaşımı bu hastalık yüzünden kaybettim. Benim için çok zor bir süreç oldu. Sosyal medyada arkadaşımın hesabını görüyorum, numarası kayıtlı ve bazen mesaj atmak istiyorum. O yüzden hepimiz dikkat etmeliyiz. Annemi bile zor görüyorum.'

Öte yandan 2010 yılında karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile dünyaevine giren Kütük, pandemi süreci boyunca bütün vakitlerini evde geçirdiler. Hatta ünlü çift, geçtiğimiz mart ayının sonlarında sağlık çalışanlarına destek vermek için evlerinde 3 boyutlu yazıcıyla siperlik üretmeye başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap