SON DAKİKA


Foto Galeri > Beğenileri, aşkını ele verdi!

Beğenileri, aşkını ele verdi!

19 Haziran 2020 Cuma - 13:28

Milan'ın Fransız futbolcusu Theo Hernandez'in beğenileri, dövmeli güzel Zoe Cristofoli'ye olan aşkını ele verdi. Yeni bir aşka yelken açan Hernandez'in sevgilisi Cristofoli, başarılı futbolcunun maçlarını en kısa zamanda tribünden izlemek istediğini

1 / 15 Beğenileri, aşkını ele verdi!

Real Madrid'den geçtiğimiz yıl 20 milyon euro bonservis bedeliyle kırmızı-siyahlı ekibin yolunu tutan 22 yaşındaki futbolcu için sevgilisinin, Milano'da geçirdiği günlerin olmazsa olmazlarından biri haline geldiği ifade edildi.

2 / 15 Beğenileri, aşkını ele verdi!

Instagram üzerinden vücudundaki dövmeleri sergilemesiyle meşhur olan ve dövme modelliği yapan Cristofoli'nin, sosyal medya platformunda yüzbinlerce takipçisi bulunuyor.

3 / 15 Beğenileri, aşkını ele verdi!

İtalyan modelin vücudunun hemen her bölgesinde dövmeler var. Bacaklarından boynuna kadar dövme bulunan Zoe Cristofoli'nin, Serie A'da maçların seyircili bir şekilde oynanacağı günleri iple çektiği belirtildi.

4 / 15 Beğenileri, aşkını ele verdi!

San Siro Stadı'na giderek sevgilisinin maçını tribünden izlemeyi ve kendisini desteklemeyi çok istediği vurgulanan modelin, ilk fırsatta bunu yapmak için sabırsızlandığı kaydedildi.

5 / 15 Beğenileri, aşkını ele verdi!

Bir dönem Manchester City'nin Arjantinli yıldızı Sergio Aguero ile aşk yaşayan Zoe Cristofoli, Instagram paylaşımları da oldukça dikkat çekiyor.

7 / 15 Beğenileri, aşkını ele verdi!

8 / 15 Beğenileri, aşkını ele verdi!

10 / 15 Beğenileri, aşkını ele verdi!

11 / 15 Beğenileri, aşkını ele verdi!

13 / 15 Beğenileri, aşkını ele verdi!

14 / 15 Beğenileri, aşkını ele verdi!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap