SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bedava çaya yoğun ilgi

Bedava çaya yoğun ilgi

16 Haziran 2015 Salı - 17:08




Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki iskele bölgesine yapılan ve Balıkçılar Kooperatifi'nce işletilen kafeteryalarda vatandaşa ücretsiz çay ve kahve servis





Vatandaşlardan yoğun ilgi gören uygulamada 5 günde 37 bin bardak çay, 17 bin bardak da kahve ikram edildi.Alanya Balıkçılar Kooperatifi tarafından Alanya İskelesi'ndeki yapılandırma çalışmaları kapsamında 3 kafeterya hizmete sokuldu. İskelede hizmet veren teknelerin ve bölgenin daha çok ilgi görmesi için kafeteryalarda ücretsiz çay ve kahve ikramına başlandı. Bölgeye önceki dönemlerde ailelerin gelmekten çekindiğini söyleyen Kooperatif Müdürü Şükrü Sipahioğlu, "Her ne kadar denetim olsa da banklarda içki içenler, kafeteryamızın bulunduğu yerlerde kayalıklarda alkol ve uyuşturucu madde alıp çevreyi rahatsız eden insanlar oluyordu. Biz üzerimize düşeni yaptık. Bölgeye özel güvenlik görevlileri yerleştirdik. Açtığımız kafeteryalarla da halkımıza buranın çehresinin değiştiğini göstermek istedik" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap