SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bebeğinin yüzünü göstermiyor!

Bebeğinin yüzünü göstermiyor!

08 Nisan 2024 Pazartesi - 09:33




Dünyanın en zengin varislerinden Paris Hilton, ikinci doğumunu yaptığı günden bu yana bebeğini adeta sır gibi saklıyor. Paris Hilton'un kızı London'ın fotoğraflarını paylaşmama sebebini, 42 yaşındaki sosyetik güzelin eşi Carter Reum açıkladı.





Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı.

Minik Phoneix henüz bir yaşını doldurmadan ünlü isimden ikinci bebek müjdesi gelmişti. Bu sefer bir kız çocuğu olan Hilton, bebeğinin adını 'London' koymuştu.

"ANNE OLMAK HER ZAMAN HAYALİMDİ"

Ünlü isim, 2023'ün başlarında ise sürpriz bir paylaşım yaparak eşi Carter Reum ile birlikte ilk çocuklarının taşıyıcı anne yoluyla dünyaya geldiğini açıklamıştı. People'a konuşan sosyetik güzel, şu ifadeleri kullanmıştı:

Anne olmak her zaman hayalimdi ve Carter ile birbirimizi bulduğumuz için çok mutluyum. Birlikte bir aile olacağımız için çok heyecanlıyız ve kalplerimiz bebeğimiz için sevgiyle dolup taşıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap