SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bebeği ölü doğmuştu!

Bebeği ölü doğmuştu!

24 Aralık 2020 Perşembe - 16:16




Üçüncü kez anne olmak için geri sayıma geçerken bebeğini kaybeden ve ölen bebeğiyle fotoğraf çekilen Chrissy Teigen, sosyal medya hesabından herkesi üzen bir paylaşımda bulundu.





ABD’li model Chrissy Teigen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanırken, bebeğini kaybeden ve ölü doğan bebeğiyle fotoğraf çekilen Teigen, geçirdiği zor günlerin ardından yeni bir paylaşım yaptı.

“HAMİLE OLMAYI ÇOK SEVİYORUM..”

Aynanın karşısında poz veren Teigen fotoğrafına "Artık hamile olmamama rağmen aynadaki bu halim bana o günleri hatırlatıyor. Dürüst olmak gerekirse neden karnım şiş hiçbir fikrim yok. Sadece moral bozucu. Hamile olmayı çok ama çok seviyorum. Maalesef bir daha hamile kalamayacağım. İki çocuğum olduğu için şanslıyım" notunu düştü.

"BU ANI SONSUZA KADAR HATIRLAMAK İSTEDİM" 

Bebeğinin cansız bedeniyle çekildiği fotoğraflar nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kalan Teigen, "Bu anı sonsuza kadar hatırlamak istediğimi biliyordum. Tıpkı evlendiğimiz gün birbirimize verdiğimiz o öpücüğü hatırlamak istediğim gibi. Luna ve Miles'ın doğumundan sonra döktüğümüz gözyaşlarını hatırlamak istediğim gibi. Ve bu hikayeyi paylaşmam gerektiğini kesinlikle biliyordum" ifadelerini kullanmıştı.

ABD'li model, o kareleri yayınladığı için kendisini eleştirenlere "Bunu ben yaşadım, ben bunu seçtim" diyerek yanıt vermişti.
2013 yılında dünya evine giren şarkıcı John Legend ile model Chrissy Teigen'ın, Luna ve Miles adında iki çocuğunu bulunuyor.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap