SON DAKİKA



Haber > Magazin > Beach Clup'ta Aysu Baceoğlu rüzgarı

Beach Clup'ta Aysu Baceoğlu rüzgarı

18 Eylül 2016 Pazar - 13:42




BODRUM'daki bir beach clupta sahne alan Aysu Baceoğlu, hem DJ'lik yaptı hem de şarkı söyledi, tatilcileri coşturdu.





Aysu Baceoğlu, Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki Dodo Beach Club'ta hafta sonu tatilcilere sürpriz yaptı, mayo tarzı kıyafeti ile önce DJ kabinine geçen Baceoğlu, sevilen yerli ve yabancı şarkıları çaldı ardından da sahnede Türkçe pop şarkılarını seslendirdi.

Baceoğlu kendisine ait 'On Numara', 'Kaçın Kurası', 'Hadsiz' isimli şarkılarının yanısıra Serdar Ortaç, Gülşen ve Hande Yener'in sevilen parçalarına da repertuvarında yer verdi. Baceoğlu, Roman şarkıları ile kendinden söz ettiren Tarık Mengüç ile de düet yaptı. Şarkı aralarında izleyicilerle diyaloglarda kuran Baceoğlu, evli erkeklere eşlerinin aldatmamaları tavsiyesinde bulunup, "Kadınlar uyanıktır: Aldatırsanız, sizi her an yakalayabilir. Bari böyle bir şey yapıyorsanız da belli etmeyin. Ama bence aldatmaktansa ayrılın daha iyi. En azından gururları ile oynamamış olursunuz. Tabii bu söylediklerim, bekar erkekler ve kadınlar içinde geçerli. Aldatılmışlığın verdiği acıyı birbirinize yaşatmayın" dedi. Hayranlarından bazılarının Baceoğlu'nun bu sözleri üzerine, "Aysu on numarasın" diye bağırıp, alkışladı.

Yaklaşık iki saatlik performansına ara vermeden devam eden Baceoğlu, hayranlarını coşturdu. Baceoğlu, bazı şartkılarını hayranlarıyla seslendirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap