SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bayramda hava durumu nasıl olacak?

Bayramda hava durumu nasıl olacak?

01 Temmuz 2016 Cuma - 09:38




Ramazan ayının son demlerine geldiğimiz şu günlerde özellikle tatilcilerin merakla beklediği hava durumuyla ilgili açıklama Meteroloji'den geldi.





Bayram tatili yaklaşırken, 9 günlük tatil öncesi hava durumu nasıl olacağına dair meraklı bekleyiş sürüyor. Ramazan’da havalar iyi mi olacak soruları üzerine meteoroloji uzmanları açıklamalarda bulundu. İlk haftası serin ve yağışlı geçen haftanın arkasından önümüzdeki günler havalar giderek ısınacak ve yaz gelecek.

Bayrama doğru ise havalarda beklenen ısınma gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl Ramazan ayıda tıpkı bu sene olduğu şeklinde serin başlamış, son 1 haftasında sıcaklıklar yavaş yavaş artışa geçmişti, Ramazan Bayramında ise beklenen yaz gelmişti.

SICAK VE GÜNEŞLİ GÜNLER HAKİM OLACAK

Bu yıl Ramazan Bayramı vatandaş için birazcık daha önemli. Nedeni ise 3 günlük bayram tatili ve arefenin birleşmesi ile birlikte Ramazan Bayramında tam 9 gün tatil olacak. Ramazan Bayramı süresince havalar nasıl olacak diye merak edenler için ise uzmanlar açıklamalarda bulundu.

Meteorolojinin bayramda havalar iyi mi olacak sorusu üzerine yaptığı açıklama, "henüz uzun vadeli tahmin yapmak için erken. Ancak büyük bir aksilik eğer olmazsa Bayram süresince sıcak ve güneşli havalar yurt genelinde hakim olacak" şeklinde oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap