SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bayram tatili kaza bilançosu

Bayram tatili kaza bilançosu

19 Eylül 2016 Pazartesi - 17:31




Kurban Bayramı'nın da içerisinde bulunduğu 10-18 Eylül arasındaki 9 günde gerçekleşen kazalarda toplam 103 kişi hayatını kaybetti.





Bayramda yollar yine kan gölüne döndü. Bayram tatilinin ilk 3 gününde meydana gelen kazalarda 103 kişi hayatını kaybetti, 454 kişi de yaralandı.

Nevşehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. İzmir'in Bergama İlçesi'nde trafik işaret levhasına çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Sakarya'da yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 5 yaşında bir çocuk öldü, 40 kişi de yaralandı. Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde bariyerlere çarpan otomobilde de 2'si bebek 3 kişi yaşamını yitirdi. Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde kamyonet, otomobille çarpıştı.

Otomobil şoförü ile eşi olay yerinde can verdi. Samsun, Karabük, Çorum, Aksaray, Manisa, Zonguldak, Şanlıurfa, Uşak, Hatay, Gelibolu, Rize ve Kütahya'da meydana gelen kazalarda 955 kişi hayatını kaybetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap