SON DAKİKA



Haber > Magazin > Batman İngiltere’yi karıştırdı! Herkese yasak ‘Kara Şövalye’ye serbest!

Batman İngiltere’yi karıştırdı! Herkese yasak ‘Kara Şövalye’ye serbest!

13 Ekim 2020 Salı - 16:30




İngiltere'de corona virüsü vakalarının artması üzerine yeni önlemler devreye alınırken, Batman filminin çekimleri ülkeyi karıştırdı. Yüksek risk kategorisinde gösterilen ve en ağır kısıtlamaların getirildiği Liverpool'daki sette çekilen fotoğraflar tartışma yarattı.





Corona virüsünde vaka sayıları yeniden tırmanışa geçerken, dünya genelinde pek çok ülkede kısıtlamalar da birbiri ardına gelmeye başladı.

Onlardan biri de rakamların endişe verici boyuta ulaştığı İngiltere. Başbakan Boris Johnson, dün ülke genelinde uygulanacak üç aşamalı bir önlem planını kamuoyuna duyurdu. ‘Yerel Covid Alarm Seviyeleri' olarak adlandırılan sistemle bölgeler, risk seviyesine göre orta, yüksek ve çok yüksek olarak sınıflandırılıyor.

AÇIK HAVADA 6 KİŞİ KURALI

İngiltere’nin Liverpool şehri bu seviyelerden üçüncüsü olan çok yüksek kategorisinde gösterildi. Bu kapsamda şehirde yaşayanların iş, eğitim ve sağlık gibi zorunlu haller dışında bulundukları bölgeyi terk etmeleri yasaklandı. Geceyi dışarda geçirmek veya başka bir hanedeki kişilerle kapalı ortamda görüşmeye de müsade edilmiyor. Açık havada ise altı kişi kuralı bulunuyor. Pub ve barlar da kapatılan noktalar arasında.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap