SON DAKİKA



Haber > Magazin > Batı'da yağmur Doğu'da kar!

Batı'da yağmur Doğu'da kar!

24 Mart 2016 Perşembe - 11:01




Hava durumu son raporları açıklandı. Sıcaklık 7 derece birden düşecek.





Yağmr ve kar geliyor... Başta İstanbul ve Ankara hava durumu olmak üzere yeni veriler şok etti. Sıcaklık batı bölgelerde 7 derece birden düşecek. Hafta sonu ise Doğu bölgelerde yer yer kar yağışı etkili olacak. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere son hava durumu tahminleri meteoroloji açıkladı. Son birkaç gündür lodosun etkisi ile mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklar 7 derece birden düşecek. Özellikle batı bölgelerde hissedilecek sıcaklık düşüşleri yeni haftaya kadar devam edecek. Doğu bölgelerde ise hafta sonu yer yer kar yağışı görülecek.

İSTANBUL HAVA DURUMU SICAKLIK DÜŞÜYOR

İstanbul hava durumu yeni tahminleri meteoroloji açıkladı. İstanbul’da sıcaklık poyrazın etkisi le 7 derece birden düşecek. Hafta sonuna doğru sıcaklıklar daha da azalacak. Yeni hafta ile birlikte sıcaklık değerleri normale dönecek.

METEOROLOJİ’DEN YAĞMUR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi’nin batısı ve Kıyı Ege’de çok kuvvetli yağış beklendiğini duyurarak vatandaşların dikkatli olmasını istedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap