SON DAKİKA



Haber > Magazin > Başkent'te feci kaza!

Başkent'te feci kaza!

09 Nisan 2015 Perşembe - 08:41




Ankara’da iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi öldü 1 kişi hafif yaralandı.





Başkent'te meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti...

Kaza, saat 01.00 sıralarında, Keçiören Yozgat Bulvarı Başkent caddesi kavşağında meydana geldi. Şevket Kaynak yönetimindeki 06 AE 0895plakalı otomobil ile Murat Demir idaresindeki 06 TKN 58 plakalı araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, Yozgat bulvarı Başkent kavşağında kafa kafaya çarpıştı. 06 TKN 58 plakalı otomobildeki Şoför Murat Demir, Zeynel Tekin, Uğur Kaan Gökmeşe hurdaya dönen araç içinde sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede otomobil içerisinde sıkışan Demir, Tekin, Gökmeşe ile 06 AE 0895 plakalı otomobil şoförü Şevket Kaynak olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Şevket Kaynak’ın kullandığı araç içerisinde bulunan Sadrettin Tekik hafif şekilde yaralandı.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Tekik ambülansla hastaneye kaldırıldı. Otomobiller içerisinde sıkışarak hayatını kaybeden Demir, Tekin, Gökmeşe ile Kaynak itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Çarpışma sonucu otomobillerin parçalarının yola saçıldığı görüldü. Trafik polisleri bir başka kazaya yol açılmaması için geniş önlem aldı. Cenazeler Ankara Adli Tıp kurumuna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap