SON DAKİKA



Haber > Magazin > Barış Arduç’tan Çocuk Açıklaması!

Barış Arduç’tan Çocuk Açıklaması!

12 Eylül 2020 Cumartesi - 10:56




Yaklaşık 1.5 ay önce Gupse Özay’la dünyaevine giren Barış Arduç’tan çocuk açıklaması geldi. Oyuncu, “Çok istiyoruz” dedi.





Barış Arduç, önceki gün Etiler trafiğinde objektiflere yakalandı. “Tatil bitti, işe döndük” diyen oyuncu, “Evliliğimiz çok iyi gidiyor. 6-7 senelik birlikteliğimiz var. Zaten evli gibiydik. Yüzük takmak bizim de çok istediğimiz bir şeydi. Yüzük takmayı da sevdim biraz. Dediğim gibi hayatı paylaşmaya başlıyor olsak, sürprizleri olabilirdi ama biz yedinci yıla gireceğiz hayatı paylaşıyoruz, bir sürprizimiz yok birbirimize karşı, huyumuzu suyumuzu biliyoruz” şeklinde konuştu.

“ENERJİMİZ OLURSA…”

Sade bir düğün yaptıkları hatırlatılan Arduç, “O dönem öyle bir niyetimiz vardı. Aile büyükleri de gelemiyor diye konuşmuştuk, sanki her şey normalleşince bir düğün falan yapılır mı diye, zaman da geçtikçe o topa bir daha girilir mi, bir sürü insan başka bir organizasyon başka bir yorgunluk, tamamen enerjimizle alakalı enerjimiz olursa yaparız” dedi.

“ÇOCUK ÇOK İSTİYORUZ…”

Gupse Özay’ın hamile olduğu yönündeki haberlerle ilgili de konuşan yakışıklı oyuncu, “Bu tarz haberler beklediğimiz şeylerdi. Biz çocuk çok istiyoruz ve niyetimiz de var. Olursa, böyle bir haberi keyifle paylaşırız. Şu an öyle bir durum yok” ifadelerini kullandı.

Eşi Gupse Özay’la pandemi sürecini evlerinde geçirdiğini söyleyen Arduç, Gupse yazarak geçiriyor, evde” diye de ekledi.
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap