SON DAKİKA



Haber > Magazin > “Bana ne, ben karısı değilim!”

“Bana ne, ben karısı değilim!”

10 Nisan 2015 Cuma - 09:59




Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun 5 yıldır kendisiyle buluşmak için mesaj attığını açıklayan Tuğba Ekinci'yle ilgili soru soran muhabirle ta





Bir ayak bakım kreminin yüzü olan Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun 5 yıldır kendisiyle buluşmak için mesaj attığını açıklayan Tuğba Ekinci'yle ilgili soru soran muhabirle tartıştı.

"BİZ SORUNCA TERBİYESİZ OLUYORUZ"

Muhabirden "Hülya hanım bu tip soruları programınızda soruyorsunuz. Biz sorunca mı terbiyesiz oluyoruz?" cevabını alınca küplere binen Avşar, "Beni hiçbir şekilde ilgilendirmeyen o şahsa, o tür insanlara cevap verip de prim yaptırır mıyım? Benim ismimi kullansa ne olur benim adım günde 1500 kez geçiyor gazetelerde, o şahıs beni ilgilendirmiyor. Beni tanıyın artık sinirlendirmeyin, kime ne soracağınızı bilin" dedi.

"BANA NE BEN KARISI DEĞİLİM"

Çilingiroğlu'nun özel hayatıyla ilgili konunun muhatabı olmadığını ifade eden Avşar, 'Bana ne canım ben karısı değilim. Bir şey değilim. Sonuçta ayrıldık gitti. Bana ne ya Kaya Çilingiroğlu'ndan falan boşandım bitti. Sonra bir karısı (Feraye Tanyolaç) oldu, boşandı. Yani bunu o düşünsün. Çapkınlığından haber çıkmışsa bana ne Allah aşkına! Bir benim yerime koyun kendinizi" diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap