SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bağımlı genci tuvaletten zor çıkardılar

Bağımlı genci tuvaletten zor çıkardılar

07 Mayıs 2016 Cumartesi - 12:08




Tuvalette uyuşturucu kullanıp baygınlık geçiren bağımlı genç, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı





Olay, dün saat 21.30 sıralarında merkez karatay ilçesi Aslanlıkışla Caddesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunun tuvaletinde meydana geldi. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen Gökhan K., tuvalete girerek kapıyı üzerine kilitledi. İstasyon çalışanları Gökhan K.’nın yaklaşık 2 saat boyunca dışarı çıkmaması üzerine şüphenerek tuvaletin yanına gitti. Kapıya vurmalarına rağmen Gökhan K.’nın yanıt vermemesi üzerine istasyon çalışanları polise haber verildi. Sevk edilen ekipler de kapının kilitli olması üzerine içeri giremedi. İhbar üzerine sevk edilen, levye ile kapıyı açarak içeri giren ekipler Gökhan K.’yı baygın halde buldu. Tuvalette şırınga, folye kağıt ve çay kaşığı bulundu.

Uyuşturucu madde kullandığı belirlenen Gökhan K. sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdehalen ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Konya eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi altına alınan Gökhan K.’nın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap