SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bacak fotoğrafı olay olmuştu! Arzum Onan sessizliğini bozdu!

Bacak fotoğrafı olay olmuştu! Arzum Onan sessizliğini bozdu!

04 Mart 2021 Perşembe - 15:27




Ünlü oyuncu Arzum Onan önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ayaküstü konuşmak istemediğini söyleyen güzel oyuncu, çok tartışılan bacak fotoğrafıyla ilgili “Beğenenler de beğenmeyenler de sağ olsun” dedi.





Geçtiğimiz günlerde paylaştığı bacak fotoğrafıyla sosyal medyada gündeme oturan Arzum Onan, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Bacak Fotoğrafı Olay Olmuştu! Arzum Onan Sessizliğini Bozdu!

Bir hayranıyla fotoğraf çektirdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, ayaküstü konuşmak istemediğini söyleyerek “Arkadaşlar daha rahat bir zamanda konuşalım” dedi. Muhabirlerin ısrarlı soruları üzerine eşi Mehmet Aslantuğ Masumiyet dizisiyle ilgili fikirlerini söyleyen Onan, “Her şey çok güzel, çok memnunuz” dedi.

Bacak Fotoğrafı Olay Olmuştu! Arzum Onan Sessizliğini Bozdu!

“KONUŞACAK BİR ŞEY YOK..”
Güzel oyuncu, son olarak tartışmalara neden olan bacak fotoğrafıyla ilgili “Nesini konuşalım? Konuşacak hiçbir şey yok. Beğenenler de sağ olsun, eleştirenler de sağ olsun. Nasıl bir bakış açısıyla bakıyorlarsa artık” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap