SON DAKİKA



Haber > Magazin > Babasının ölüm yıl dönümünde köpeğini kaybetti!

Babasının ölüm yıl dönümünde köpeğini kaybetti!

31 Mart 2023 Cuma - 12:52




Dünyaca ünlü Yeni Zelandalı oyuncu Russel Crowe, babası John Alexander Crowe'un ölümünün ikinci yıl dönümünde yavru köpeğinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Louis adını verdiği köpeğine kamyon çarptığını söyleyen Crowe, katıldığı bir programda yaşananlarla ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamadı.





'Gladyatör', 'Robin Hood' ve 'Akıl Oyunları' gibi yapımlarla tanınan Hollywood yıldızı Russel Crowe, çok sevdiği yavru köpeğinin, babasının ölümünün ikinci yıldönümünde bir kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

"VETERİNERE GÖTÜRMEYE ÇALIŞTIK"

Crowe, geçtiğimiz gün Twitter hesabından köpeğinin bir fotoğrafını paylaştı ve altına görenleri duygulandıran şu sözleri yazdı:

Bu, Louis. 16 aylıktı. Minik, arsız, ve cesurdu. Kalbimi kazandı. Ama ne yazık ki bugün, babamın vefatının ikinci yıl dönümünde, ona bir kamyon çarptı. Köpeğimi veterinere götürmeye çalıştım ama onu ne kadar çok sevdiğimi söylerken kollarımda öldü.
 

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI


Ardından The Kyle and Jackie O Show'da konuşan 58 yaşındaki Crowe, köpeğinin kaybından bahsederken duygusal anlar yaşadı. Sunucu Kyle Sandilands, köpeklerin birer aile üyeleri gibi olduğunu söyledi ve, ünlü isme; "İyi misin? Her şey yolunda mı?" diye sordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap