SON DAKİKA



Haber > Magazin > Babalar Günü'nde en acı haber!

Babalar Günü'nde en acı haber!

21 Haziran 2015 Pazar - 16:53




Adana'da ağabeyi ve arkadaşıyla serinlemek için Seyhan Baraj Gölü'ne giren bir kişi, boğularak hayatını kaybetti. Gencin babasının olay yerinde ağıtla





Adana'da gözyaşı sel oldu, aktı. Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi'nde meydana geldi. Askerden yeni gelen İsmet Güneş (22), ağabeyi Osman Güneş (25) ve arkadaşı Mustafa Durmuş (30) ile birlikte Seyhan Baraj Gölü'ne balık avlamaya geldi. İki kardeş ve arkadaşları oltaları göle attıktan sonra yanlarında getirdikleri şişme botu şişirip göle açıldı. Bir süre açıldıktan sonra 3'ü birden bottan göle atlayıp serinlemek istedi. Bu arada bot rüzgarın etkisiyle yanlarından uzaklaştı. 3 genç, bot uzaklaşınca "imdat" diyerek bağırmaya başladı.

BİRİ YÜZEREK DİĞERİ PET ŞİŞE İLE KURTULDU

Bu arada çevredeki vatandaşlar sesleri duyunca önce şaka yaptıklarını sandı ancak daha sonra işin ciddi olduğunu anlayarak hemen gençleri kurtarmak için mücadele başlattı. Vatandaşların bir kısmı da kurtarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu arada Mustafa Durmuş yüzerek gölden çıkmayı başardı. Osman Güneş ise vatandaşların verdiği pet şişe ile gölden zorda olsa çıkmayı başardı. İsmet Güneş ise gölde batarak kayboldu. Vatandaşlar kurtarmak için göle tekrar girdi ancak bir türlü onu bulamadı.

BABA OLAY YERİNE GELEREK AĞITLAR YAKTI

Gölde kaybolan İsmet Güneş'in babası Yaşar Güneş olay yerine geldi. Büyük oğlunun kurtulmasına sevinen baba küçük oğlu kayıp olduğu için "Ben şimdi ne yapacağım, ben ne yaptım da bu başımıza geldi" diyerek ağıtlar yaktı. 


İsmet Güneş'in bulunması için olay yerine su altı polisleri geldi. 2 dalgıç polis, gencin kaybolduğu yerde suya dalarak Güneş'i aramaya başladı. Bu sırada baba da çaresiz bir şekilde gözyaşları içinde oğlunun kurtarılmasını bekledi.

"BABAM GİTTİ"

Dalgıç polisler yaklaşık 30 dakikalık bir çalışmanın ardından genci battığı yerde buldu. 2 dalgıç, genci sudan çıkartıp bot ile kıyaya getirdi. Yaşama ihtimaline karşılık sağlık ekipleri hemen genci ambulansa taşıdı. Ambulansta gence kalp masajı yapılarak hayata döndürüldü. Ancak gencin hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Bu arada oğlu gölden çıkartılırken babanın feryadı da herkesi ağlattı. Baba Güneş, "Babam gitti" diyerek feryat etti. Bir yakınının babanın oğlunu o halde görmemesi için büyük çaba harcadığı görüldü. Bu arada boğulmaktan son anda kurtulan iki kişi de ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap