SON DAKİKA



Haber > Magazin > Azra Akın'ın olay yaratan dansı

Azra Akın'ın olay yaratan dansı

20 Ekim 2016 Perşembe - 15:46




Eğitim için gittiği Amerika'dan dönen güzel oyuncu Azra Akın, Instagram hesabından paylaştığı dans görüntüleri ile sosyal medyayı salladı.





Oyunculuk eğitimi almak için gittiği Amerika'dan dönen 2002 Miss World Dünya Güzeli Azra Akın, 3 aylık eğitimin ardından İstanbul’a döndü.

Önceki gün alışveriş yaparken görüntülenen Azra Akın, dünyaca ünlü eğitmen Ivana Chubbuck'dan eğitim aldığını belirterek; “Charlize Theron, Brad Pitt” gibi dünyaca ünlü oyunculara ders veren bir hocayla çalışmaktan dolayı son derece mutlu oldum ve oyunculuk üzerine bana çok şey kattı diyebilirim. Bana göre öğrenmenin sonu yoktur, ‘yok oyunculuğu bilmiyordu da o yüzden eğitim almaya gitti' değil konu. Ben de kendimi yenilemek için, geliştirmek için ve daha iyi olmak için bir yatırım yaptım oraya gittim” dedi.

GELDİLER BANA YİNE

Güzel oyuncu Azra Akın'ın, üç aylık aradan sonra İstanbul'a döner dönmez Instagram hesabından paylaştığı dans video'su sosyal medyayı adeta salladı. Güzel oyuncu daha önce de benzer görüntülerini paylaşmış, dans konusunda yeteneklerini göstermişti.

Azra Akın'ın kısa sürede 20 bine yakın görüntülenme alan paylaşımı, sanatçının takipçileri tarafından beğeni toplarken, Akın, paylaşımına "Geldiler bana yine" notunu düştü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap