SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Az kalsın gerçekten boğulacaktım'

'Az kalsın gerçekten boğulacaktım'

29 Eylül 2020 Salı - 09:32




Aslı Omağ, geçtiğimiz hafta 'Kalk Gidelim' dizi çekimlerindeki boğulma sahnesiyle gündeme gelmişti.





Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Aslı Omağ ve Ayça Varlıer'in başrollerinde yer aldığı TRT1 dizisi 'Kalk Gidelim'in, Muğla'daki Azmak Nehri'nde yapılan çekimlerinde ilginç bir olay yaşanmıştı. Aslı Omağ’ın gerçekten boğulduğunu sanıp yardıma koşan yabancı bir turist, ekibi şoke etmişti..



Böyle bir şeyin ilk defa başına geldiğini anlatan Aslı Omağ, "Denize kıyafetlerimle girmiştim. Sahne bitsin diye bekliyordum. Bu arada partnerim Hayrettin'le şakalaşmaya başladık. Ben ona yüzme bilmeyen biri gibi davranıp, boğulma numarası yapıyordum. Bir anda tanımadığım birisi beni kurtarmaya çalıştı." dedi. " dedi.

"Olayın şokuyla az kalsın gerçekten boğulacaktım." diyen Omağ, "Hâlâ, duyarlı insanların olduğunu bilmek beni çok mutlu etti." açıklamasını yaptı.

Turistin oyuncuyu kurtarmaya çalışması, bir süre çekimlerin uzamasına neden olmuştu. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte ekip, çekimlerine kaldığı yerden devam etmişti.

Yabancı turist, aslında milli yüzücü olduğu öğrendiği 51 yaşındaki oyuncuya övgüler yağdırmıştı.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap